°C 7

Marko Rus eurogolom donio Dinamo Hidrelu novu pobjedu

03.04.2018.

Redakcija

Jedan od zanimljivijih susreta 19. kola Prve županijske lige odigran je u Novom Čiču gdje su se susreli domaći Dinamo Hidrel i gosti iz Lonjice, Lonja koja je u proljetni nastavak prvenstva krenula s dvije pobjede.

Upravo zbog toga, u domaćim su redovima s dosta respekta ušli u susret u kojem su na kraju radovali nakon minimalne pobjede od 1:0. Igrač odluke, kao i tjedan dana ranije bio je Marko Rus koji je u 87. minuti postigao eurozgoditak za pobjedu Dinamo Hidrela kojom su zadržali vodeću poziciju.

-Možda je ovako i slađa pobjeda nego da smo to osigurali ranije. Lonja je odlično organizirana momčad, protiv koje će svima biti jako teško- kaže trener Dinamo Hidrela Stiven Žitnik.

Bila je to prava rovovska bitka s malo šansi, koju je odlučio majstorski pogodak Marka Rusa čime je sastav iz Novog Čiča nastavio rezultatski uzlet, za koji svi vjeruju kako će potrajati.

 

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 19. KOLO

NK DINAMO HIDREL – NK LONJA 1:0 (0:0)

STRIJELAC: 1:0 Rus (87)

NK DINAMO HIDREL: Budimir, Sabljak, Jambrešić, Šimun, Brebrić (od 75. Blažević), Rus, Pudić, Balenović (od 55. Godinić), Mršić, Horvatić (od 75. Žugaj), Kučan (od 90. Budin). TRENER: Stiven Žitnik

NK LONJA: Caput, Kahlina (od 90. Fotović), Salopek, Piskač, Ivoš, Oroz, Šumić, MN Forgač (od 66. Solarić), Postružin (od 60. Simonović), K. Forgač (od 70. Baček), Hmelina. TRENER: Igor Maksimović