°C 7

1. ŽNL: Dinamo Hidrel slavio u Kobiliću kod Vatrogasca

26.11.2017.

Igor

Za kraj jesenskog dijela prvenstva u Kobiliću su se sastala dva susjedna kluba, domaći Vatrogasac i gosti iz Novog Čiča Dinamo Hidrel. Oba sastava tražila su puni plijen, domaćini za bijeg iz opasne zone, a gosti za približavanje vodećem Turopoljcu koji je jučer poražen u Hruščici od Save. Zadovoljniji na zimsku stanku odlaze gosti koji su u nastavku susreta došli do pobjede od 2:0. 

Po izuzetno teškom terenu gosti su se bolje snašli i sasvim zasluženo slavili. U prvom dijelu igra se odvijala uglavnom na sredini terena uz tek par pokušaja iz daljine koji su bili neopasni po vratare. Međutim, drugih 45. minuta donosi mnogo odlučniji Dinamo Hidrel i potpuno neopasni Vatrogasac.

Nakon samo osam minuta igre u drugom dijelu gosti su poveli prekrasnim pogotkom Petra Godinića koji je ljevicom s dvadesetak metara neobranjivo pogodio mrežu domaćeg vratara Stjepana Krvarića koji je po drugi puta kapitulirao u 77. minuti nakon što ga je matirao Dominik Mršić.

-Nije bilo jednostavno zbog teško terena, no bili smo dominantniji te smo imali utakmicu pod kontrolom-rekao je trener Dinamo Hidrela Stiven Žitnik.

S četiri pobjede u isto toliko posljednjih susreta Dinamo Hidrel jesensku dionicu prvenstva završava na drugom mjestu s bodom manje od vodećeg Turopoljca.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 6. KOLO
NK VATROGASAC – NK DINAMO HIDREL 0:2 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Godinić (53), 0:2 Mršić (77)
NK VATROGASAC: Krvarić, Mihinica (od 81. Vukić), Muhić (od 64. Čavar), Filep, Šošić (od 32. Barišić), Kontić (od 70. Sudar), Novak, Lihtar (od 61. Sambol), Ivkić, Grabović, Grilec. TRENER: Juro Gavran
NK DINAMO HIDREL: Bradić, Sabljak, Jambrešić, Milanščak (od 87. Duvnjak), Rus, Pudić, Đuksi, Balenović (od 90. Kučan), Godinić, Mršić (od 83. Žugaj), Vukadin (od 61. Kuzmić). TRENER: Stiven Žitnik