°C 24

Dubrava preokretom do pobjede nad Dinamo Hidrelom

30.10.2017.

Igor

Nakon prošlotjednog remija u susretu protiv Bune (1:1), nogometaši Dubrave u drugom uzastopnom domaćem susretu nisu napravili pogrešan korak, te su pobjedom protiv Dinamo Hidrela dodatno učvrstili poziciju u sredini poretka. 

Protiv vrlo dobrih gostiju iz Novog Čiča, koji se trenutno nalaze u maloj rezultatskoj krizi jer u posljednja četiri kola osvojili su tek jedan bod, Dubravci su slavili s 3:2 preokrenuvši u drugih 45. minuta gostujuće vodstvo od 2:1. Junak preokreta bio je dvostruki strijelac Milan Suša koji je svojim zgodicima osigurao Dubravi pobjedu i tri vrlo važna boda.

Bila je to čvrsta utakmica od samog početka u kojoj su se na početku bolje snašli gosti koji su poveli preko Horvatića, kojeg je poništio Marko Fulir koji je bio nepogrešiv s jedanaest metara. Gosti su preko Mršića u 41. minuti ponovno poveli, no u nastavku njihova nastojanja u pozitivan ishod poništio je najbolji pojedinac susreta Milan Suša, čime je Dubrava bolju igru u nastavku okrunila petom ovosezonskom pobjedom.

1. ŽNL, 12. KOLO
NK DUBRAVA – NK DINAMO HIDREL 3:2 (1:2)
STRIJELCI: 0:1 Horvatić (34), 1:1 Fulir (37- 11m), 1:2 Mršić (41), 2:2 Suša (50), 3:2 Suša (70)
NK DUBRAVA: Hendak, B. Crnoja, Tomić (od 25. Besednik), Fulir, Matić, Vidović, Suša, Brkljačić (od 82. Jaković), Krivan, Mesarić, L. Crnoja. TRENER: Dražen Fulir
NK DINAMO HIDREL: Bradić, Troha (od 74. Blažević), Sabljak, Milanščak, Rus, Pudić, Balenović, Godinić, Mršić, Horvatić, Vukadin. TRENER: Stiven Žitnik