°C 24

Dinamo Hidrel traži izlaz iz krize

03.11.2017.

Igor

Nogometaši Dinamo Hidrela poslije pobjede u Hruščici i preuzimanja vodeće pozicije upali su u malu rezultatsku krizu. U posljednja četiri susreta osvojen je tek jedan bod u susretu protiv Turopoljca, dok su Novočičani kontra Kloštra, Sloge i Dubrave doživjeli minimalne poraze. Bez obzira na nešto lošije posljednje rezultate u klubu nema negativnih tonova.

-Malo sam analizirao lanjsko i sadašnje prvenstvo, lani smo igrali slabije, a imali smo bolje rezultate. Situacija ove godine je sasvim drugačija, igramo bolje, a slabiji su nam rezultati- u osvrtu na dosadašnji dio prvenstva će trener Dinamo Hidrela, Stiven Žitnik.

Izlazak iz krize vidi se u nedjeljnom susretu protiv Bune, a do kraja jesenske dionice prvenstva Dinamo Hidrel očekuju još dva lokalna susreta protiv Bana Jelačića i Vatrogasca u gostima, te domaća utakmica protiv Brcka.

-Igrači Bune dolaze zasigurno motivirani, no mi igramo doma i to trebamo pokazati. Vjerujem u dečke i našu pobjedu- kaže Žitnik.

Utakmica u Novom Čiču igra se u nedjelju od 14 sati, a istog dana sastaju se još; Meštrica-Sloga, Mladost-Kloštar, Oborovo 74-Sava, Lonja-Mraclin i Zvekovac-Vatrogasac, dok kolo sutra otvaraju Ban Jelačić-Turopoljac te Brcko-Dubrava.