°C 26

Sveta Nedelja: Izložba najboljih fotografija FotOOko

05.11.2018.

Redakcija

U prostoru Turističko - informativnog centra Sveta Nedelja sutra, 6. studenog, će se održati Izložba najboljih fotografija FotOOko.

Na izložbi će biti proglašene i nagrađene tri najbolje fotografija iz svake kategorije. Ovogodišnje teme su bile; Ekipa, Tajanstveno, Ipak se kreće, Foto oko i Najbolja fotografija fotografirana mobitelom. Najbolje fotografije odabrali su fotografi koji su i predavali na ovogodišnjem FotOOku osim najbolje fotografije fotografirane mobitel, pobjednik je onaj koji je skupio najviše lajkova na instagramu.

FotOOko se ove godine održalo po sedmi puta! U dvorcu Erdody okupilo se 300-tinjak fotografa, zaljubljenika u fotografiju, amatera i profesionalaca svih dobnih skupina iz različitih dijelova Hrvatske. Sve ih je dočekao niz zanimljivosti, susret sa stunt riderima, nekoliko edukativnih predavanja, foto izložbe, radionice s radnim zadacima, foto natječaj, Fotookeco za najmlađe, bogata ponuda foto opreme i na kraju susret sa streličarima.

Cilj FotOOka je promocija fotografije, ali i prirodnih i kulturnih ljepota Hrvatske! Ovogodišnje FotOOko održano je u dvorcu Erdody, spomeniku kulture 1. kategorije čija je gradnja počela 1576. godine.