°C 27

Sveta Nedelja: Žarulja koja je grijala promrzle piliće izazvala požar! Drvena šupa u potpunosti izgorjela!

07.04.2021.

Maja Peranić

Požar drvene šupe u ulici Gustava Krkleca u Svetoj Nedelji izbio je jučer u jutarnjim satima. Požar je najvjerojatnije izbio uslijed djelovanje topline od žarulje koja je bila ondje postavljena kako bi ugrijala perad u kartonskoj kutiji, javila je policija. Vatra se ubrzo proširila, a gasilo ju je 11 svetonedeljskih vatrogasaca.

-Jučer, 6. travnja oko 9 sati u Svetoj Nedjelji u Ulici Gustava Krkleca, izbio je požar drvene šupe 76-godišnjaka najvjerojatnije uslijed djelovanja topline od žarulje koja je postavljena kako bi se ugrijala perad koja se nalazila u kartonskoj kutiji. U požaru je u potpunosti izgorjela drvena šupa u kojoj se nalazila perad te je nagorio vanjski sanitarni prostor. Požar su ugasili vatrogasci, u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna-kazali su u policiji.

(foto: Vatrogasna zajednica Sveta Nedelja)

Galerija slika

Sveta Nedelja: Žarulja koja je grijala promrzle piliće izazvala požar! Drvena šupa u potpunosti izgorjela! Sveta Nedelja: Žarulja koja je grijala promrzle piliće izazvala požar! Drvena šupa u potpunosti izgorjela! Sveta Nedelja: Žarulja koja je grijala promrzle piliće izazvala požar! Drvena šupa u potpunosti izgorjela! Sveta Nedelja: Žarulja koja je grijala promrzle piliće izazvala požar! Drvena šupa u potpunosti izgorjela!