°C 16

Škola trčanja u Zelini upisuje nove članove

20.09.2018.

Redakcija

Sportska udruga Sportko i ove godine u Svetom Ivanu Zelini organizira Školu trčanja pa u skladu s time trenutno provodi i upise novih članova.

-Program Škole trčanja u početnoj fazi treninga obuhvaća kombinaciju hodanja i trčanja u kojoj se s vremenom povećavaju trkaće dionice. Provode se vježbe jačanja muskulature koje će prevenirati prenaprezanje i tijelo pripremiti za bavljenje trčanjem- rekli su iz Udruge Sportko.

Treninzi će se u manjim grupama provoditi dva puta tjedno, a tijekom njih će se iskusni i stručni treneri posvetiti svakom polazniku u što većoj mjeri te predano raditi na njihovom fizičkom statusu.

Na igralištu iznad Sportske dvorane treninzi će se provoditi utorkom i četvrtkom u terminu od 19:15 do 20:15 sati, a više informacija možete dobiti na broj 095 532 67 06 – Sandra.

-Uđite u svijet trčanja i naučite pravilno trčati i kretati se. U školu trčanja mogu se upisati svi, a kroz ovaj program ćete postati postupno brži, izdržljiviji, ali ono najvažnije-zdraviji- poručuju iz udruge Sportko.

Foto: Grad Sveti Ivan Zelina