°C 7

Zaprešić Open: Ove godine bolji i jači nego ikad

09.05.2019.

Damir Žbulj

Zaprešić će od 31. svibnja do 2. lipnja ponovno biti centar sporta i rekreacije! Na prekrasnom jezeru Zajarki u neposrednoj blizini grada ponovno će se za trofej Zaprešić Opena boriti najbolje rukometašice i rukometaši na pijesku, u dvije kategorije igrat će se i odbojka na pijesku, a ove godine trči se i Lake Run utrka...

Prijave za European Beach Handball Tour i turnir prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku su otvorene, a svoju ekipu možete prijaviti na beachhandball.croatia@gmail.com.

Odbojka na pijesku igra se u kategorijama mješovitih i ženskih parova. Pošaljite mail s naslovom 'Prijava na Zaprešić Open - kategorija (mix ili ženski parovi)' na adresu elektronske pošte bhcbanzap@gmail.com. U poruci naznačite imena i prezimena parova te kontakt. Kotizacija po paru je 100 kuna.

Lake Run utrka trči se na 5 kilometara, a predviđene su i razne dječje utrke te atletski vrtić za najmlađe. Prijaviti se možete na poveznici stotinka.hr/hrv/dogadjaj/932 

Organizatori su BSC Ban, klub odbojke, rukometa i nogometa na pijesku te Atletski klub Zaprešić.

Zaprešić Open će u svom trećem izdanju biti jači i bolji nego ikad, a uz odlične sportske okršaje očekuje vas i vrhunska zabava te sjajna gastronomska ponuda.

"Očekuje vas pravi street food i brdo craft pive, sladoled za osvježenje i chill zona za uživanje. Sve to i puno više na ovogodišnjem Zaprešić Openu," poručili su iz organizacije.