°C 11

Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina

23.10.2017.

Igor

U sklopu obilježavanja sjećanja na Rudolfa Perešina, a u organizaciji Karate kluba KIK iz Križa u istoimenom općinskom središtu održano je treće izdanje memorijala u njegovu čast. Među 523 natjecatelja iz 56 klubova iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Njemačke i Hrvatske učešće na turniru uzeli su i karatisti Dubrave. 

Bili su mladi Dubravci itekako uspješni, jer u tako jakoj konkurenciji zauzeli su drugo mjesto u ekipnom poretku svih klubova. Do tog uspjeha došli su osvajanjem osam odličja od kojih je čak pet bilo zlatnog sjaja, dvije srebrnog, a jedna brončanog.

Najboljima u svojim kategorijama postali su Domagoj Jagar kod mlađih učenika, Barbara Draženović kod učenica, Teo Crnogaj kod učenika, te kod mlađih kadeta Nelly Džanić i Domagoj Draženović. Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su Dunja Sever i Domagoj Draženović, koji je i u kategoriji kadeta vodio glavnu riječ. Valentino Ivanić u kategoriji mlađih kadeta bio je brončani.

Galerija slika

Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina Karatistima Dubrave drugo mjesto na Kupu Rudolfa Perešina