°C 9

NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba

28.01.2019.

Redakcija

Vodeća momčad Jedinstvene županijske lige, Nogometni klub Lukavec s velikogoričkog područja u proljetni nastavak prvenstva kreće s novim klupskim rukovodstvom.

Dosadašnjeg predsjednika Dražena Došena, za čijeg je mandata Lukavec postao momčad koja se bori za trofeje, naslijedio je Goran Guteša, kojem klupska situacija nije nepoznata. Guteša je dijete Lukavca, koje je u tom mjestu provelo lijepe trenutke, a vjeruje kako će tako biti i u ovoj eri.

-Dobro smo posložena sredina iz koje igrači posljednjih sezona ne odlaze. Kada spojimo atmosferu, igrački kadar, ljude i energiju koju ulažemo u sve ovo ne vidim niti jedan razlog zašto ne bismo na kraju sezone bili prvi- o klupskim ciljevima će Guteša.

Uoči Skupštine na kojoj je Guteša potvrđen za predsjednika, okupila se i seniorska momčad pod vodstvom trenera Slavena Batovanje, koji je igrače upoznao s planom priprema.

-Sve ćemo odraditi tu u Lukavcu uz korištenje teretane. Trenirat će se pet puta tjedno, a u planu je i odigravanje šest pripremnih utakmica. Cilj ostaje isti, prvo mjesto- otkrio nam je trener Batovanja.

Ono što ga posebno raduje je ostanak svih igrača, kojima je pridodan mladi Ivan Krpečanec, koji je u Lukavec stigao iz trećeligaša Kurilovca.

Galerija slika

NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba NK Lukavec: Nova Uprava za daljnji prosperitet kluba