°C 7

Najjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj Ciboni

09.12.2019.

Damir Žbulj

Futsal Dinamo je ponovno zagrebačku Cibonu obojao u plavo! U dramatičnom i uzbudljivom prvenstvenom susretu osmog kola 1. HMNL slavio je u okršaju s najvećim rivalom iz Splita (5:4), ali je priredio i pravi humanitarni spektakl 'Sveti Nikola u plavoj Ciboni' u kojem su sudjelovali i članovi našeg velikogoričkog judo kluba osoba s invaliditetom Fuji.

U sjajnoj atmosferi Dinamovci su tri puta bili u rezultatskom zaostatku, ali su uz pomoć vjernih navijača na tribinama došli do preokreta i vrijednih bodova, golovima dvostrukog strijelca Mužara, Kanjuha, Grbića i Gagulića.

Tradicionalna humanitarna akcija povodom blagdana Svetog Nikole održava se još od 2014. godine, a ovog prosinca su uz Fujijevce kao gosti Futsal Dinama sudjelovali i Udruga Jedni za Druge, Down Syndrome centar Pula, Udruga Sveti Vinko Paulski te Klub roditelja nedonoščadi Palčići.



Prvenstveni cilj ove akcije bio je priključiti članove spomenutih organizacija u jedan sportski spektakl - povratak Futsal Dinama u legendarnu dvoranu nakon pet godina i to u utakmici protiv najvećeg rivala. Cilj je bio omogućiti najmlađima nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život, dodatno ih priključiti zajednici i napraviti im promociju u ovo predbožićno, blagdansko vrijeme.

Plavi Sveti Nikola je članovima humanitarnih udruga darivao sadržajne poklone, a Futsal Dinamo će dio iznosa od prodaje ulaznica donirati spomenutim udrugama.

Najjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj CiboniNajjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj CiboniNajjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj CiboniNajjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj CiboniNajjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj CiboniNajjača podrška s tribina: Fuji i Futsal Dinamo u plavoj Ciboni