°C 22

Samobor za organizacije civilnog društva pripremio 2,44 milijuna kuna

17.01.2019.

Redakcija

Grad Samobor raspisao je Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva kojima se tako na raspolaganju nalazi gotovo 2,5 milijuna kuna.

Tim povodom iz Grada pozivaju sve organizacije civilnog društva koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi, zdravstva, neformalnog obrazovanja djece i mladih, skrbi o umirovljenicima te skrbi o osobama s invaliditetom kao i vjerske zajednice da se prijave za financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju navedenih područja i/ili za podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju organizacija.

Rok za podnošenje prijedloga programa to jest projekata je 30 dana, početno sa 17. siječnja, a završno sa 15. veljače 2019. godine.

-Prijedlozi programa/projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na internet stranici Grada Samobora, a razmatrat će se samo programi/projekti koji su pravodobno prijavljeni te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete ovog Javnog natječaja- poručili su iz Grada Samobora.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj koji teži ukupno 2.441.500,00 kuna možete postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adrese elektronske pošte: nikolina.puljic@samobor.hr (za projekte u kulturnim djelatnostima te za prijave vjerskih zajednica te na silvio.ivan.zugaj@samobor.hr (za projekte iz socijalne skrbi i zdravstva).

Foto: Grad Samobor