°C 10

Vinogradar sačuvao prednost, Vrbovec i Kurilovec sigurni, težak poraz Dugog Sela!

15.04.2019.

Redakcija

Odigrano je 25. kolo 3. HNL Zapad gdje je najveću pažnju izazvao derbi susret u Mladini između vodećeg Vinogradara i drugoplasirane Dubrave, no zanimljivo je bilo i na ostalim terenima.

Kurilovec ne spušta „nogu s gasa“! Razigrana momčad Perice Vidaka nastavila je s odličnim izdanjima i vrhunsku formu potvrdila uvjerljivom gostujućom pobjedom protiv „fenjeraša“ Zagreba. Nekadašnjeg prvaka Hrvatske načeo je u 42. minuti Ivan Rajić da bi za konačnih 3:0 u završnici susreta zabili Hrvoje Humeljak i Petar Banović. Kurilovčani su trenutno petoplasirani, a iduće kolo na svom terenu dočekuju Ponikve koje su zbog natopljenog terena odgodile utakmicu 25. kola protiv Jadrana iz Poreča.

 Vrbovec je ugostio momčad Jaruna inače susjede sa ljestvice te je na pogon braće Colarić stigao do nove pobjede i bodova na svom kontu. Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše uzbuđenja. Domaći su poveli tek u 71. minuti kada je Domagoj Colarić majstorski realizirao slobodan udarac sa ruba kaznenog prostora. Konačnih 2:0 postavio je u sudačkoj nadoknadi Josip Colarić kada je glavom pospremio loptu iza leđa gostujućeg vratara Simičića. Vrbovčani će sa tri osvojena boda moći neopterećeno otputovati u Dubravu kod drugoplasirane momčadi s kojom se susreću iduće kolo. (LC)