°C 5

Prijem za uspješne sportaše

13.06.2017.

Igor

Zamjenik župana Hrvoje Frankić primio je i prigodno nagradio Europsku prvakinju do 21 godine u taekwondou, Melani Adamić-Golić te stolnotenisače s invaliditetom, Mirjanu Lučić i Pavla Jozića koji su na 1. svjetskom ekipnom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Bratislavi osvojili brončanu, odnosno srebrnu medalju.

-Htio bih se zahvaliti prvenstveno sportašima na ostvarenim rezultatima, ali isto tako i vašim trenerima i klubovima, kao i cijelom onom sustavu koji je stajao iza vas, koji vam je pomogao da postignete vrhunske rezultate- rekao je zamjenik Frankić.

Inače, Melani Adamić-Golić, taekwondoistici iz Zaprešića, ovo je prva zlatna medalja s velikih natjecanja do koje je došla nakon što je u finalu sa 7:1 svladala Ruskinju Marinu Klimko sa 7:1.

Iza Velikogoričanke Mirjane Lučić i Samoborca Pavla Jozića nastup je na 1. svjetskom ekipnom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Bratislavi, gdje je Mirjana Lučić u paru sa Sandrom Paović osvojila brončanu medalju, dok je Pavao Jozić u paru s Vjekoslavom Gregorovićem osvojio srebro.