°C 16

Mlada i talentirana Lili Kordić dogurala do polufinala seniorskog prvenstva Hrvatske

24.01.2024.

Damir Žbulj

Novi sjajan uspjeh ostvarila je mlada velikogorička tenisačica Lili Kordić, koja je na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Čakovcu stigla do polufinala i u pojedinačnoj konkurenciji i u konkurenciji parova.

A još nema niti 16 godina!

Lili je danas članica zagrebačkog TK Tweener, dok je prijašnjih godina branila boje i goričkog iTeama.

U Čakovcu je u konkurenciji starijih djevojaka dogurala do poluzavršnice, gdje je u pojedinačnoj konkurenciji bolja bila Ria Derniković Novaković iz HTK Zagreb.

Lili je u paru s Nikom Dragičević također stigla do polufinala, gdje su bolje bile prve nositeljice Derniković Novaković i Chiara Jerolimov.

"Bila je jedna od najmlađih natjecateljica ovog turnira te je dogurala tako daleko. Veliki bravo za nju, ali i za njezinog trenera Ivana Levara, s kojim surađuje od samih početaka svoje teniske karijere pa sve do danas! Želimo im tako dobre rezultate u daljnjoj suradnji i budućnosti jer su super team! Lili će nastupiti idućeg vikenda na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Hrvatske u Virovitici te njoj i treneru želimo puno sreće," pohvalili su se iz njenog kluba TK Tweener.

Lili i Nika, koja nastupa za TK Didon iz Virovitice, nedavno su postale viceprvakinje Hrvatske u konkurenciji juniorki do 16 godina.