°C 7

Lokomotiva i ŠNM NK Naftaš Ivanić formalizirali suradnju: Ovo nam je veliki 'vjetar u leđa'

21.02.2019.

Damir Žbulj

Zagrebački prvoligaš NK Lokomotiva i Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić potpisali su ugovor o suradnji.

"Lokomotiva je prepoznala NK Naftaš Ivanić kao organiziran klub u zdravoj sredini koji pod svojim stručnim vodstvom svakako gaji ambicije za daljnji razvoj, te se nadamo da ćemo svakako doprinijeti daljnjem rastu i razvoju NK Naftaša," poručili su Lokosi.

Ovim sporazumom Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić postaje partner Lokomotivine nogometne škole te će Lokomotiva svojom logistikom, te stručnim iskustvom i znanjem pomoći u organizacijskom i sportskom razvoju mladih nogometaša i stručnog kadra Naftaša.

"Ovo je veliki iskorak u organizacijskom i edukacijskom djelu rada naše škole te sigurno daje veliku mogućnost sportskog razvoja našoj djeci, trenerima i kompletnoj školi nogometa. Sporazumom su definirane aktivnosti i ciljevi jačanja i razvoja naše škole nogometa, razvoja i edukacije mladih nogometaša te razvoja i edukacije stručnog kadra uključenih u rad naše škole nogometa."

"Suradnja je potvrda kvalitete rada i aktivnosti naše škole nogometa i jedan veliki 'vjetar u leđa' daljnjem radu ŠNM NK Naftaš Ivanić," naglasili su Naftaši.

(Foto: NK Lokomotiva Zagreb)