°C 8

Rukomet dominira sportom u Ivanić-Gradu: Lovro Malec i Tina Barišić najbolji

04.03.2020.

Damir Žbulj

Protekla sportska godina u Ivanić-Gradu protekla je u dominaciji rukometa, koji ima dugu i svijetlu tradiciju. Najbolja sportašica i sportaš su članovi ŽRK Ivanić i MRK Ivanić, koji su proglašeni i najboljom ekipom i momčadi.

Gradska zajednica sportskih udruga Ivanić-Grad najboljom sportašicom proglasila je Tinu Barišić, istaknutu članicu ŽRK Ivanić i nositeljicu srebrnog odličja s državnog prvenstva u Ivaniću.

Najbolji sportaš je igrač MRK Ivanić Lovro Malec, koji je imao nezaboravnu sezonu i s Hrvatskom je osvojio srebrnu medalju na juniorskom Svjetskom prvenstvu.

Najbolja ekipa je Ženski rukometni klub Ivanić, Muški rukometni klub Ivanić najbolja momčad, dok je Škola Nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić najbolji gradski klub, koji je krajem prošle godine proslavio punih 100 godina rada i djelovanja.

Biciklistički klub Ivanić dobio je priznanje za 50 godina neprekinutog rada, dok je Željko Duh proglašen najboljim trenerom. Nagrde za dugogodišnji sportski rad primili su Marina i Dora Krnjević, Andreja Brebrić, Dejan Čičak, Tomislav Magić te Krešimir Golubić, a već tradicionalno nagrade su uručene i najboljima u kategoriji mladeži, sportskim nadama te najboljim sportašima srednjih i osnovnih škola.

(Foto: ŽRK Ivanić)