°C 16

Kuglači Zaprešića na startu svladali branitelje naslova

21.09.2017.

Igor

Ždrijeb je htio da se na startu nove kuglačke sezone susretnu momčadi koje su prošle sezone zauzele dvije vodeće pozicije. Prvak Mertojak ugostio je u Splitu Zaprešić, čiji su igrači slavili sa 6:2 ostvarivši 127 čunjeva prednosti. 

-Znali smo da će utakmica protiv lanjskih prvaka biti izuzetno teška te da će nam za ostvarenje našeg cilja trebati odlična igra cijele ekipe. I upravo smo to i napravili. Od samog početka "stiskali" smo domaćine i strpljivo gradili prednost. S druge strane odlični domaćini, bodreni svojim brojnim navijačima, nisu uspijevali držati priključak- o utakmici će iz redova Zaprešića u čijim je redovima prednjačio igrač utakmice, ali i cijelog kola Branko Manev sa 655 srušenih drvenjaka.

No, bilo bi nepošteno ne spomenuti i ostatak ekipe; Branislava Bogdanovića, Matiju Mancea, Luku Bolanču, Marija Fridla i Danijela Fundu koji su također ugradili svoj dio u pobjedu protiv lanjskih prvaka.

Sljedeći protivnik Zaprešićanima u subotu je Bjelovar koji je u prvom kolu bio uspješniji od kuglača Osijeka. (FOTO: Kuglački klub Zaprešić)

 

Galerija slika

Kuglači Zaprešića na startu svladali branitelje naslova Kuglači Zaprešića na startu svladali branitelje naslova Kuglači Zaprešića na startu svladali branitelje naslova Kuglači Zaprešića na startu svladali branitelje naslova