°C 12

Ispao prošlogodišnji finalist Club MM

05.01.2017.

Igor

Drugo kolo HVIDRA-inog malonogometnog turnira donijelo je i prva veća iznenađenja, jer od turnira su se oprostila dva nositelja, Club MM i SC Flegar TePe Splat, a opasno je živjela i Elbi Uniqa koja je tek boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara preživjela Trnje city.

Lutrija sedmeraca ponovno je bila sretna za igrače Stakla Matić koji su ponovno hvatali rezultatski minus. Ovoga puta tri minute prije kraja gubili su s 2:0, da bi pogocima Škrtića i Dodleka stigli do izjednačenja i sedmeraca gdje su u prvi plan iskočili Marko Starčević i Bruno Filipović.

Osminu finala bez većih su poteškoća izborili igrači Gorenc transporta koji su s 4:0 porazili Vukoić prijevoz. Derbi „bregov“ ponovno je lijepo popunio tribine Srednjoškolske dvorane u kojoj su gledatelji itekako mogli uživati u susretu između Zlatarnice Prahir i DŠR Kosnice Supersporta gdje je postignuto čak jedanaest pogodaka. Za gol više slavili su kladioničari iz Kosnice koji tako dalje nastavljaju svoj put na goričkom turniru gdje ćemo i dalje gledati Tim Kabel, Gradus te CB Link kojima će se danas u osmini finala priključiti još osam momčadi.

REZULTATI
VUKOIĆ PRIJEVOZ – GORENC TRANSPORTI II 0:4 (Šandor, Grdenić, Feljan, Celiček)
EKONOMETRIJA CB SCORE TRNJE – TIM KABEL 1:2 (Mandić/ Cetina, Gaši)
ZLATARNICA PRAHIR – DŠR KOSNICA SUPERSPORT 5:6 (Matejčić 2, Šulentić 2, Bulat/ Grgić 3, Bogović, Biti, Filipi)
ELBI UNIQA – TRNJE CITY 3:3 (7:6- 7m) (Jurić 3/ Zlopaša 2, Pejanović)
BELO HORIZONTE – GRADUS 2:3 (Kisela, Prnjak/ Ivančić, Hasanović, Lihić)
CLUB MM – DIMNJAČARSTVO SOPOT 2:3 (Gubić, Mlinarić/ Šlogar, Kolar, Marković)
CB LINK – ARGENTUM 2:2 (5:3- 7m) (Filipović, Blaić/ Mohač, Črnjak)
SC FLEGAR TEPE SPLAT – STAKLO MATIĆ 2:2 (5:6- 7m) (Šikić, Perković/ Škrtić, Dodlek)

Galerija slika

Ispao prošlogodišnji finalist Club MM Ispao prošlogodišnji finalist Club MM Ispao prošlogodišnji finalist Club MM Ispao prošlogodišnji finalist Club MM