°C 11

Mirjana Lučić ipak ostala bez plasmana u Tokio: Njen sportski duh se nije predao

06.06.2021.

Damir Žbulj

U slovenskom Laškom održava se kvalifikacijski turnir za nastup na stolnoteniskom turniru na Paraolimpijskim igrama u Tokiju.

Naša Mirjana Lučić, čelnica velikogoričkog stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon, nažalost nije uspjela ponoviti uspjeh kojeg je ostvarila prije pet godina plasmanom u Rio de Janeiro.

Mrva je poražena od Korejke Kim i Ukrajinke Shynkarove te je tako natjecanje završila na trećem mjestu u svojoj skupini, bez mjesta u polufinalu.

"Znali smo da će biti teško ostvariti mjesto za put u Tokio, ali Mirjanin sportski duh se nije predao, usprkos teškim bolovima u kralježnici koji je prate već godinu dana i zbog kojih se nije mogla pripremiti kako je htjela. Sretni smo što nas je Mirjana uspjela predstaviti na prošlim Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru te vjerujemo da od naše Mrve možemo očekivati još vrhunskih rezultata. Glavu gore i sretno dalje," javili su Usponovci.

"Ovim putem čestitamo i našem Velimiru Šandoru na osvojenoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u Poljskoj! Navijamo za našeg predstavnika iz Velike Gorice i u Tokiju."