°C 17

U Zaprešiću postavljaju šator za pregled pacijenata sa sumnjom na koronavirus

15.07.2020.

Maja Peranić

Ispred zgrade Doma zdravlja u Zaprešiću u tijeku je postavljanje šatora u kojem će se pregledavati pacijenti koji sumnjaju da su zaraženi koronavirusom. Iz Gradske uprave su istaknuli da je riječ o šatoru u kojem će liječnički pregled biti omogućen osobama koje su bile u kontaktu s oboljelim osobama, ali se neće vršiti testiranje na koronavirus.

-U dvorištu iza Doma zdravlja trenutno se postavlja šator za pregled pacijenata kod kojih postoji sumnja na zarazu koronavirusom. Pregledi će se vršiti u određenim terminima koje pacijent dogovori s liječnikom opće prakse, a ovaj prostor služi da se osobe kod kojih postoji mogućnost kontakta sa zaraženima izdvoje iz prostora zaprešićkog Doma zdravlja. U šatoru će se obavljati samo potreban preventivni pregled, ali ne i testiranje na koronavirus – izvijestili su iz Grada Zaprešića.

Ispostava Doma zdravlja Zaprešić i danas bilježi novi slučaj zaraze koronavirusom, a upravo je u tom gradu evidentirano najviše zaraženih na području Zagrebačke županije od pojave koronavirusa u Hrvatskoj do danas.

 

Galerija slika

U Zaprešiću postavljaju šator za pregled pacijenata sa sumnjom na koronavirus U Zaprešiću postavljaju šator za pregled pacijenata sa sumnjom na koronavirus U Zaprešiću postavljaju šator za pregled pacijenata sa sumnjom na koronavirus