°C 27

Sveta Nedelja: Uskrsnice od 150 kuna za nezaposlene i umirovljenike

05.04.2019.

Vana Pocrnjić

Povodom uskrsnih blagdana gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec, donio je odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama u iznosu od 150 kuna.

Nadoknadu će moći dobiti prema sljedećim kriterijima: ako imaju prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje, ako je visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.501 kuna, ako imaju potvrdu o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati u zgradi „stare pošte“ u Svetoj Nedelji, Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka, 8. travnja do petka 19. travnja (ponedjeljkom od 9 do 16:30 sati, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9 do 15 sati, a petkom od 9 do 12 sati (osim na dane blagdana i neradne dane).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec veljaču/ožujak 2019. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču/ožujak 2019. godine i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.