°C 13

Vinogradar na Prijićev pogon i dalje pobjednički

19.10.2017.

Igor

Trećeligaši su jučer odradili jedanaestu prvenstvu rundu. Trojac s vrha; Vinogradar, Opatija i Krk pobjedama je zadržao pozicije koje je imao i uoči utakmica. 

Vodeći Vinogradar u derbiju kola svladao je Dubravu Tim Kabel. Susret odigran u Sesvetama, na igralištu nekadašnjeg prvoligaša, Croatije završio je pobjedom gostiju iz Mladine koji su slavili s 2:1. Dvostruki strijelac bio je Igor Prijić koji neumorno trpa protivničke mreže. Već je stigao do brojke od 18 zgoditaka.

Opatija je kod kuće s 3:1 svladala Vrapče, dok je Krk s minimalnih 1:0 porazio Vrbovec. Pobjednik je odlučen već u 3. minuti kada je Robert Brdar matirao vrbovečkog vratara Filipa Jendriša. Maksimir je u Labinu s 4:2 svladao Rudar, a uspješan gost bio je i HAŠK koji porazio Trnje s 4:1. Zagorec je istim rezultatom nadigrao Dugo Selo, a bivši prvoligaš iz Kranjčevićeve ulice, Zagreb s 1:0 je poražen u Poreču od Jadrana. Pazinka je pak u Pazinu s 2:1 svladala Segestu.

Jedini susret bez pobjednika bio je onaj između Španskog i Udarnika koji je završio rezultatom 2:2. Udarnik je već u prvoj minuti poveo preko Ante Džaje, da bi do odlaska na odmor domaćini preko Danijela Brčića i Kristijana Dragovića preokrenuli rezultat u svoju korist. Bod Udarniku u 70. je minuti osigurao Matej Kelava.

Vinogradar je vodeći s 28 bodova, Opatija na drugom mjestu ima 26, dok je Krk s 23 boda treći. Od ostalih županijskih klubova Udarnik je s 18 bodova šesti, bod manje ima osmoplasirani Vrbovec, dok je Dugo Selo na trinaestom mjestu s učinkom od 12 bodova. Na dnu su pretposljednje Vrapče sa šest bodova, te Segesta koja je posljednja s pet osvojenih bodova.