°C 12

Turopoljcu pobjeda u nedovršenoj utakmici

18.08.2017.

Igor

Nakon viđenog u sinoćnjoj prijateljskoj utakmici odigranoj na Knejama između Turopoljca i Bune postavlja se pitanje kome su potrebni ovakvi susreti.

Nažalost, kod vodstva od 3:1 za domaću momčad desetak minuta prije kraja susreta nakon jednog nesmotrenog starta od strane stopera Turopoljca Marka Paradžika na Marija Starčevića, trener Bune Miroslav Lukinić povukao je svoje igrače s terena želeći ih zaštiti od daljnjih nepromišljenih startova kojima se može riskirati povreda igrača desetak dana uoči početka novog prvenstva. 

U na trenutke prenervoznoj utakmici domaća momčad bila je daleko bolja i razigranija što je na kraju i naplatila s tri zgoditka. Dakako stvorili su domaći i gosti po još nekoliko prilika, no u završnicama nije bilo dovoljno koncentracije da se te izgledne prilike i završe na željeni način.

Do početka prvenstva obje će momčadi odigrati po još jedan susret, Buna će u nedjelju ugostiti Gradiće, dok Turopoljac u utorak igra protiv Ivanja Reke.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK TUROPOLJAC – NK BUNA 3:1 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Gmižić (23), 1:1 Huđber (45), 2:1 Gmižić (47), 3:1 Rak (58)
NK TUROPOLJAC: Culović, Fabijančić, Paradžik, Hajduk, Markulin, Mikulinec, Nikolić, Stuparić, Jakovljević, Guduraš, Gmižić (još su igrali; Paviša, Rak, Martić). TRENER: Mario Paviša
NK BUNA: A. Rak, J. Rak, K. Lučan, Huđber, Vujnović, I. Rak, Starčević, R. Lučan, Kuzmić, F. Rak, Škojc (još je igrao Odrčić). TRENER: Miroslav Lukinić