°C 11

Rukometaši Gorice najbolji na turniru u Karlovcu

29.01.2019.

Damir Žbulj

Rukometaši Gorice marljivo se spremaju za nastavak premijerligaške sezone. Pod vodstvom novog trenera AndrijeNikolića i s nekolicinom novih igrača stiglih na posudbu iz PPD Zagreba očekuju se bolji rezultati nego u prvom dijelu natjecanja.

U karlovačkoj sportskoj dvorani na Rakovcu, u organizaciji RK Dubovac-Gaza, Goričani su osvojili 27. Memorijalni turnir Nebojša Parežanin – Pržo, pobjedama 23:20 nad ekipom KTC-a i Rudarom, rezultatom 29:26.

Slavlje u finalu nad premijerligaškom ekipom iz Ruda budi optimizam uoči početka drugog dijela sezone i gostovanja kod Sesveta u subotu u 17.30 satiu SŠ Jelkovec!.

Memorijalnu nagradu 'Nebojša Parežanin – Pržo' za najbolje lijevo krilo turnira osvojio je Davor Ćavar, dok je Ivan Vekić bio najbolji vratar.

Turnir se tradicionalno održava u znak sjećanja na rukometaša RK Gaza poginulog u Domovinskom ratu na Turnju 15. siječnja 1992. godine, na dan međunarodnog priznanja Hrvatske, a uz Goricu, križevački KTC i Rudar sudjelovali su i rukometaši Karlovca.

Goričani su u prvih 12 kola upisali tek jednu pobjedu i jedan remi te ih do kraja regularnog dijela sezone i u Ligi za ostanak očekuje velika borba za očuvanje statusa među hrvatskom klupskom elitom.  

Dvoboj u Sesvetama će suditi najbolji hrvatski sudački par, Matija Gubica i Boris Milošević, koji su prije nekoliko dana sudili polufinale i finale Svjetskog prvenstva!

Galerija slika

Rukometaši Gorice najbolji na turniru u Karlovcu Rukometaši Gorice najbolji na turniru u Karlovcu Rukometaši Gorice najbolji na turniru u Karlovcu