°C 9

Rukometaši Gorice nadigrali Medveščak

26.01.2018.

majai

Poslije subotnje pobjeda na vodećim sastavom 1. B lige Rudarom iz Ruda, rukometaši Gorice sinoć su odigrali i drugu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio još jedan drugoligaš, Medveščak iz Zagreba koji je poražen s 36:30.

Domaća momčad u ovom je susretu bila oslabljena za neigranje standardnih Tomislava Sladoljeva, Andre Vladušića i Ivana Matića, a nakon duže stanke u sastavu je bio Filip Krstanović. Sama utakmica protekla je u dominaciji domaće momčadi, u čijim su redovima zapaženu rolu odigrali standardno dobri Davor Ćavar s 15 postignutih pogodaka i Ivan Laljek s 12. Zbog jednog nesmotrenog starta na Marku Goršeti u 28. minuti na terenu je malo zaiskrilo, a najdeblji je kraj izvukao upravo Goršeta kojem je pokazan crveni karton, dok su gostima isključena dva igrača.

-Ne mogu biti zadovoljan igrom u napadu, jer smo previše griješili, a uz to u prvom smo dijelu promašili i previše zicera. Malo opravdanje može nam biti što su dečki umorni, jer radimo snagu i puno trčimo. Srećom, imamo još puno prostora za napredak, pogotovo kod onih koji se vraćaju- poslije utakmice je rekao trener Hrvoje Pekera koji prema ranije utvrđenom planu provodi ove pripreme.

Posljednju pripremnu utakmicu Goričani će odigrati ove subote u Vidovcu, nakon čega će 3. veljače u Velikoj Gorici u osmini finala Kupa Hrvatske ugostiti Sesvete s kojima igraju i na početku drugog dijela prvenstva. (Dr)