°C 18

PSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva'

19.02.2024.

Damir Žbulj

Velikogorička Gradska sportska dvorana bila je domaćin 'Turnira prijateljstva', u organizaciji Parastolnoteniskog kluba Uspon i pod pokroviteljstvom Parasportskog saveza Zagrebačke županije i zaklade Paraolimpijac.

Tradicionalni Velikogorički kup okupio je 30-ak igračica i igrača iz cijele Hrvatske, ali i iz Slovenije, a igralo se u tri kategorije, u kolicima, djeca do 15 godina i mladi do 23 godine.

"Hvala svima na dolasku i fair playu, a posebne čestitke idu osvajačima medalja i pehara," javila je čelnica PSTK Uspon Mirjana Lučić.

U konkurenciji igrača u kolicima slavila je Anđela Mužinić Vincetić, ponajbolja hrvatska stolnotenisačica, srebrni je bio Ljubiša Gajić, dok su bronce osvojili Viktor Jozić i Nino Baša. Kod djece do 15 godina najbolji je bio Vid Komar, srebrna je bila naša mlada nada Lorena Rinčić, a brončani su bili Matija Kos i Petar Jurić, Kod mladih do 23 godine zlato je zaslužio Luka Klasić, srebro je pripalo Karlu Bilinoviću, a bronce su osvojili Jurica Ivanović i Kristijan Fic.

"Hvala i našim trenerima, Parasportskom savezu Zagrebačke županije i zakladi Paraolimpijac. Posebno hvala sucima, kao i volonterima EU ambasadori Gimnazija Velika Gorica na pomoći oko sakupljanja loptica. Bez vas bi ovaj turnir bilo teško organizirati! Vidimo se idući put u još većem broju," dodala je Mrva.

 

PSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem brojuPSTK Uspon organizirao stolnoteniski 'Turnir prijateljstva': Vidimo se idući put u još većem broju