°C 9

Preminuo predsjednik Zajednice športskih udruga Dugog Sela

03.08.2018.

Redakcija

Bivši član Skupštine gradskog vijeća grada Dugo Selo te aktualni predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Dugog Sela, Branko Deronja, preminuo je u utorak, 31. srpnja, u svojoj 69. godini nakon duge i teške bolesti.

Uz spomenute dužnosti Deronja je unatoč teškoj bolesti bio i predsjednik Športskog ribolovnog društva „Dugo Selo“, predsjednik Nadzornog odbora Sportskog ribolovnog saveza Zagrebačke županije, predsjednik mjesnog odbora Dugo Selo – jug, član Upravnog vijeća Sportskog centra Dugo Selo, član skupštine Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, član Upravnog odbora vinogradarsko-vinarske udruge „Terra Sancti Martini“, što najbolje potvrđuje njegovu predanost radu s ljudima i za ljude.

Komemoracija za pokojnog Branka Deronju održana jutros u 10,30 sati u Gradskoj vijećnici, dok će posljednji ispraćaj biti u 16 sati na Novom groblju u Dugom Selu.

Deronja je rođen 19. siječnja 1950. godine u Brištanima, općina Drniš. U Zagreb je na školovanje stigao 1965. godine, a u Dugom Selu se skrasio 1971. godine gdje je pustio korijene i zasnovao obitelj.