°C 6

Perica Vidak uoči dolaska Slaven Belupa: Dat ćemo sve od sebe da ih iznenadimo

24.09.2018.

Redakcija

Pred igračima Kurilovca sutra je susret šesnaestine finala Kupa Hrvatske koji u Kurilovec dovodi prvoligaša iz Koprivnice, momčad Slaven Belupa, koja je ovog vikenda remizirala protiv Rudeša odigravši 1:1. Rezultatski niti Kurilovcu u posljednje vrijeme ne cvatu ruže, jer posljednje pobjede zabilježene su upravo prije mjesec dana na otvaranju prvenstva protiv Novigrada, te u pretkolu Kupa protiv Suhopolja.

U subotnjem susretu petog kola u gostima kod vodećeg Krka, Kurilovčani su poraženi s minimalnih 1:0, a pogodak odluke u 77. minuti postigao je Luka Mijić.

-Ponavljaju nam se iste stvari, radi kojih ostajemo bez bodova. Glavnina utakmice vodila se na sredini terena, tako da je susret realno trebao završiti bez pobjednika, jer većih šansi na utakmici nije bilo. Badava što igramo dobro, jer individualnim greškama prosipamo bodove, tako da sadašnje stanje nije realno- kaže trener Perica Vidak.

Sutrašnji dvoboj protiv prvoligaša iz Koprivnice veliki je izazov kako za njega tako i za sve igrače, koji nemaju što za izgubiti.

-Pa ne slažem se baš da nemamo što za izgubiti, jer u svaku se utakmicu ulazi da pobijediš. Što reći o Slaven Belupu, nego da su klub s tradicijom i kvalitetom, no u posljednje vrijeme rezultatski su neuspješni, tako da je i njima ova utakmica prilika za popravak toga, dok je na mojim igračima da se dokažu i daju sve ono najbolje od sebe. Sigurno je da se nećemo predati, dat ćemo sve od sebe da ih iznenadimo- u najavi Slaven Belupa će Vidak.

-Veću pozornost stavit ćemo na obranu. Danas imamo posljednji trening na kojem ćemo uigrati neke od varijanti, kojima ćemo pokušati iznenaditi Slaven Belupo- zaključio je trener Kurilovca.

Sutrašnja utakmica na SRC-u Udarnika igra se od 15 sati.