°C 12

NS Jastrebarsko nastavlja tamo gdje je stalo

25.03.2017.

Igor

Pod predsjedanjem predsjednika Miljenka Pavlakovića sinoć je na Sportskom centru Mladina održana redovna izvještajna Skupština Nogometnog središta Jastrebarsko koje je krajem prošle godine proslavilo četrdesetu obljetnicu djelovanja čime je ovo Središte najstarije na području Zagrebačke županije.

Nogometno središte Jastrebarsko danas u sustavu natjecanja ima 17 nogometnih te osam malonogometnih klubova.

-Ukupno u natjecanju imamo 60 momčadi te ćemo i dalje kontinuirano raditi na boljitku svih klubova. Upravo tim povodom za sve momčadi osigurali smo i loptu za svaku od kategorija u natjecanju- istaknuo je predsjednik Miljenko Pavlaković koji se nada kako će Središte sljedeće zime pokrenuti i zimsku malonogometnu ligu za mlađe kategorije.

Zbog prestanka s radom iz članstva Nogometnog središta izbrisani su MNK Jastreb, MNK Klinča Sela i NK Dinamo Vukšin Šipak.

-Nesretni smo što moramo donijeti ovakvu odluku, no vremena su teška te mi kao Središte moramo utjecati da ovakvih slučajeva bude što manje- poručio je Pavlaković.

Od 33 udruge koliko ih broji Skupština istoj se odazvala 21čiji su predstavnici jednoglasno usvojili sva predložena izvješća, a nogometnih tema okupljeni su se dotakli i na trećem poluvremenu uz gledanje susreta Hrvatska-Ukrajina.