°C 16

Novi poraz dugoselskih rukometašica

23.10.2019.

Damir Žbulj

Rukometašice Dugog Sela imale su veliku podršku svojih navijača u dvoboju petog kola 1. HRL, no, ekipa Bjelovara nastavila je svoj savršeni ovosezonski niz pobjeda te na kraju slavila s 30:34 (11:17).

Dugoselke nisu pružile najbolju moguću partiju i protiv raspoloženih suparnica nije bilo izgleda za iznenađenje.

Najefikasnije u porazu bile su Josipa Bebek s devet i Anamarija Galić sa šest postignutih pogodaka, dok je vratarski tandem Budić-Šebalj imao sedam obrana

U tijeku je reprezentativna pauza, a hrvatska ženska rukometna reprezentacija u srijedu od 17 sati u zagrebačkoj Areni igra prijateljski dvoboj s Njemačkom.

Idući prvenstveni dvoboj rukometašice Dugog Sela imaju 30. listopada u Varaždinu protiv Koke, dok će nekoliko dana kasnije na svom parketu igrati protiv Sinja.

Na ljestvici su trenutno na 12. poziciji s jednom pobjedom, slabije su jedino 1234 Virovitica i Murvica koje su u prvih pet kola upisale svih pet poraza.

ŽRK Dugo Selo: M.Budić (5 obrana), D.Vlajsović 3, M.Slišković, V.Čamber 5, E.Martinović 3, P.Jakešević 1, D.Kontrec 1, L.Belanić, B.Stojanović, J.Bebek 9, A.Rupčić, A.Galić 6, K.Svetec 2, I.Šebalj (2 obrane)

Mlađe kategorije bile su uspješnije u svojim natjecanjima. Kadetkinje '02, iako u pomlađenom sastavu (ml.kadetkinje '04) odigrale su drugi krug nacionalnog prvenstva te su ostvarile polovičan uspjeh, a jednako su prošle i mlađe djevojčice '08 u drugom krugu Međužupanijske lige. Djevojčice '06 su pobjedama protiv Trnine i Ivanića otvorile natjecanje Međužupanijske lige.