°C 10

Mario Rac krenuo s nogometašima Croatije

21.07.2017.

Igor

Prvaci Jedinstvene županijske lige, nogometaši Croatie koji su osvajanjem naslova prvaka ostvarili plasman u 4. NL središte Zagreb u srijedu su krenuli s pripremama. Treneru Mariju Racu odazvalo se 20 igrača, dok su dvojica bila opravdano odsutna. 

-Imamo pet radnih dana u tjednu, jer nas očekuju veliki izazovi u izuzetno jakoj ligi. Već sam rekao igračima da će utakmice protiv ovih klubova biti užitak za igrati. Moj stav se zna; u svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa dokle nas to odvede. Prvenstvo je dugo, a naš plus mogao bi biti taj što će nas ovi jači klubovi zasigurno podcijeniti- ispričao nam je trener Croatie, Mario Rac.

Iz šampionske momčadi otišli su; Kristijan i Marijan Antolković te Ivan Dujmić koji su preselili u redove Rakovca, dok su novim igračima kluba iz Hrastja postali Mario Martić (Dugo Selo), Ivan Filipović (Dugo Selo), Silvestar Habujec (Marija Bistrica), Petar Kralj (Zelina), Ante Ivančić (Sesvete) i Matija Grežina (Rakovec).

-U potrazi smo za jednim mlađim igračem, vjerujem kako ćemo to danas riješiti- kaže nam Rac čija će momčad do prvenstvenog starta u Samoboru odigrati šest utakmica.

Prva je na rasporedu 26. srpnja protiv Strmca, a još su dogovorene utakmice protiv Vrbovca (29. srpnja), Prigorja (5. ili 6. kolovoza), 12. i 13. kolovoza Croatia sudjeluje na Prigorskom Superkupu u Zelini, dok je posljednja pripremna utakmica 20. kolovoza protiv Rakovca u sklopu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.