°C 17

Lijevi Štefanki 'uskočili' umjesto Cerovskog Vrha, Breška liga starta u Gornjem Hruševcu

10.06.2020.

Damir Žbulj

S velikim nestrpljenjem očekuje se početak novog izdanja Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Odlična epidemiološka situacija, popuštanje mjera, dozvola organizacije sportskih manifestacija i dozvola okupljanja većeg broja ljudi na otvorenome omogućili su da 17. izdanje Breške lige ipak krene prije ljeta...

Lopta će se zakotrljati subotu od 15 sati, a domaćin prvog kola bit će Gornji Hruševec na terenu Siva čaplja u Kravaščice.

U odnosu na prošlu sezonu ipak neće biti ekipe Cerovski Vrh, koja je u posljednji tren odustala od natjecanja, no, uskočili su Lijevi Štefanki pa će tako raspored utakmica ostati isti.

Na otvaranju ćemo vidjeti rivalski obračun  Opatije i Gornje Opatije, idući na teren izlaze Pokupsko i Hotnja, domaćin Gornji Hruševec odmjerit će snage s ekipom Strezojeva, Lijevi Štefanki će igrati protiv Novog Brda, Lučelnica protiv Markuševca, a Velika Buna protiv Kozjače. Donji Hruševec i Dubranec ponudit će također zanimljiv okršaj, dok će veliki derbi igrati  prošlogodišnji viceprvak Šiljakovina i branitelj naslova Kravarsko, koji će zaključiti prvo kolo.

Drugo kolo igra se u Hotnji, 20. lipnja na terenu Grbavica, dok će dan kasnije domaćin 'breške' malonogometne karavane biti Krpičin grunt u Donjem Hruševcu.

Velika završnica MNL Vukomeričkih gorica na rasporedu je tradicionalno 15. kolovoza na terenu Ilovača u Dubrancu, na blagdan Velike Gospe.

Uz brojna malonogometna uzbuđenja najvažnije od svega su druženje i zabava, koje i ove godine zasigurno neće nedostajati.