°C 16

Kurilovec u Mladini doživio prvi poraz

06.09.2018.

Redakcija

Pognutih glava vratili su se nogometaši Kurilovca iz Mladine gdje su od dvostrukog prvaka Treće lige doživjeli poraz od 5:1. Mlada momčad Kurilovca na kraju je doživjela težak poraz, koji prema prikazanome na terenu i nisu zavrijedili.

Nakon prvih 45. minuta u kojima se mreže nisu zatresle, nastavak je donio više uzbuđenja. Započelo je vodstvom Kurilovca koji je poveo u 61. minuti zgoditkom Humeljaka, da bi u samo jednoj minuti domaći najprije preko Topića,a  potom nakon pogreške vratara Pere Kovačića koji je promašio loptu na 16 metara poveli s 2:1, da bi do kaaj susreta priču s tri pogotka zaključio Igor Prijić.

-Sedamdeset minuta bili smo bolja momčad na terenu. Nažalost, presjekao nas je taj drugi gol. Tu smo pukli i doživjeli katastrofu, koju nismo zaslužili. Iako je naš vratar pogriješio, reakcija igrača nakon toga gola bila je loša- kaže trener Kurilovca Perica Vidak, koji se zajedno sa svojim stručnim stožerom okrenuo prema subotnjoj utakmici koja u Kurilovec dovodi Vrbovec, koji je jučer s 2:1 svladao Jadran.

-Za nas je to prva domaća tekma. Napokon ćemo biti kompletni i to me raduje. Iz ovoga poraza treba izvući ono najbolje i pripremiti se za subotu i Vrbovec. Ja očekujem našu dobru igru i osvajanje bodova- u najavi subotnje utakmice će Vidak.