°C 17

Juniori Zvekovca u polufinalu županijskog Kupa

06.09.2017.

Igor

Novu senzaciju priredili su juniori Zvekovca koji su izborili ulazak u polufinale Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije nakon jučerašnjeg slavlja u susretu protiv Vrbovca. 

Bila je to repriza lipanjskog finala Kupa Nogometnog središta Vrbovec s istom ishodom, jer i tada su se na Gradskom stadionu radovali igrači Zvekovca. U jučer odigranom susretu igrači trenera Alana Habuzina još jednom su se pokazali boljima. Za pobjedu 1:0 i ulazak među četiri najbolje momčadi u županiji strijelac je bio Škrivanek.

-S obzirom na to da smo dotičnu momčad pobijedili i u finalu gradskog Kupa, ovo je definitivno dokaz da smo najbolja juniorska ekipa na području Nogometnog središta Vrbovec. Ovaj rezultat nas čini ponosnima, a samim time vjerujem i sve stanovnike općine Dubrava čiji smo dostojni reprezentanti- riječi su predsjednika Miroslava Pucelja.

Nogometni klub Zvekovac ove godine slavi dvadesetu godišnjicu, a ovi rezultati najljepši su mogući poklon za sve dosadašnje generacije kluba koji posljednjih sezona bilježi sve bolje rezultate, jer osim ovog juniorskog uspjeha i ostale klupske selekcije imale su značajnih uspjeha. Pioniri su tako bili pobjednici lige NS Vrbovec kao i finalisti Kupa, dok je seniorska momčad u sezoni 2015./2016. osvajanjem naslova prvaka u Drugoj županijskoj ligi izborila plasman u ligu više u kojoj s uspjehom igraju drugu sezonu.

-Iz priloženog se vidi da kvalitetan rad daje rezultate. Smatram kako imamo kvalitetu da uđemo i u finale, a samim time i u Kup najboljih hrvatskih klubova- kaže predsjednik Pucelj.

Velike zasluge za ovaj uspjeh iz kluba pripisuju i načelniku Tomislavu Okroši koji pomaže rad klubu te sudjeluje u svakom njegovom uspjehu o čemu svjedoči i jučerašnji susret kojeg nije propustio.