°C 6

Igor Mostarlić udario žestoki ritam

25.07.2017.

Igor

Od prvog treninga nogometaši Lomnice krenuli su s ozbiljnim radom. Igor Mostarlić udario je žestoki ritam želeći što bolje pripremiti momčad za izazove u Jedinstvenoj županijskoj ligi. U 32 radna dana igrači će imati čak 28 aktivnosti

U povratničkoj sezoni u višem rangu Lomničani su ostvarili zacrtani cilj- ostanak u ligi, dok je rezultatska ljestvica za ovu sezonu podignuta vrlo visoko. Klupska je želja borba za vrh.

-Naša je želja pokušaj osvajanja naslova prvaka. Znamo da će biti teško, no mi se ne predajemo- poručio je trener Igor Mostarlić koji će i ove godine predvoditi lomnički napad koji bi ove sezone trebao biti još ubojitiji angažiranjem Ivana Kosa i Josipa Grdenića.

-Mislim da jači napad nema nitko. Dovođenjem iskusnog stopera, a pregovori su u završnoj fazi vjerujem kako imamo kvalitetnu momčad, jer nam nitko nije otišao- nastavio je Mostarlić dok su igrači odrađivali sve ono što je pred njih postavio trener.

Do domaćeg susreta protiv Rugvice (25. kolovoza) uz sudjelovanja na turnirima u Obrežu ovog vikenda, Lomnica će zaigrati i na turniru u Mičevcu i Obrezini,a dogovorene su i utakmice protiv četvrtoligaša Gradića (5. kolovoza) te Poleta (9. kolovoza).