°C 7

Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja

05.07.2018.

Redakcija

U pojedinačnoj kategoriji stolnog tenisa Velikogoričanka Marija Martinović osvojila je srebrnu medalju na Svjetskim igrama (IWAS) koje se trenutno održavaju u Irskoj.

IWAS-International wheelchairs and amputee sports federation World game (IWAS) natjecanje je koje omogućuje osobama s invaliditetom da pokažu svoje sposobnosti u pet disciplina atletici, plivanju, stolnom tenisu, tenisu i mačevanju.

U Irskoj Hrvatsku predstavlja ekipa od 34 sportaša među kojima je i Marija Martinović. Ona je osvojila drugo mjesto u pojedinačnoj kategoriji. U samom finalu bolja od nje bila je Tajlanđanka Springam Panwas s 1:3.

Nakon Marije Martinović hrvatski reprezentativci na Svjetskim igrama (IWAS) u Irskoj osvojili su nove medalje, a četiri medalje kući u Lukavec donosi mladi Matija Petrlić.

Hrvatski plivači imali su prvog dana 17 startova i od toga isplivali pet osobnih rekorda te osvojili pet prvih mjesta, dva druga i tri treća. 

Matej Petrlić iz Lukavca inače trenira u plivačkom klubu Natator, a brojnim uspjesima sada je dodao i četiri medalje u plivanju za Hrvatsku reprezentaciju, dvije zlatne(delfin 100m, kraul 200m) i dvije srebrne (50m i 100m kraul). Čestitamo!

 

Galerija slika

Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja Goričani na IWAS-u osvojili 5 medalja