°C 11

Dražen Vujnović novi predsjednik NK Kurilovec

28.01.2019.

Redakcija

Ovogodišnja 71. po redu Skupština Nogometnog kluba Kurilovec, osim što je bila izvještajnog karaktera, ona je ujedno bila i izborna, jer biralo se novo predsjedništvo i Izvršni odbor kluba, pred kojim nije nimalo lagan posao, jer od njih se očekuje da svojim radom još više ustabile klub, koji je prethodnih godina učinio značajne korake prema tome.

Za novog predsjednika izabran je dosadašnji blagajnik Dražen Vujnović, dva dopredsjednika bit će Ivica Krmpotić i Zdenko Sovina, dok će Izvršni odbor kluba činiti; Filip Gabelica, Marko Škropil, Robert Krmpotić, Jura Odrčić, Ivan Zdelar, Ivan Barbarić, Dario Novak, Ivan Cavrić, Zlatko Barbarić, Damir Zubec, Muruvet Halilić i Goran Marković.

-Riječ je o petnaestorici veličanstvenih koji će potpuno rastjerati one tmurne oblake koji su se nadvili nad nas- kazao je Vlado Stepanić, koji je imao čast da pročita novoizabranu ekipu, koja je dobila jednoglasnu podršku okupljenih skupštinara.

Od njih 53 Skupštini se odazvalo njih 27, koji su jednoglasno izglasali sva izvješća koja su podnesena tijekom večeri. Posebno opširno bilo je ono o radu kluba u proteklom jednogodišnjem razdoblju, koje je po tradiciji sastavio Vlado Stepanić, a iz kojeg se moglo čuti sve što je obilježilo godinu na izmaku.

Galerija slika

Dražen Vujnović novi predsjednik NK Kurilovec Dražen Vujnović novi predsjednik NK Kurilovec Dražen Vujnović novi predsjednik NK Kurilovec