°C 9

Dinamovci razveselili djecu Osnovne škole Rugvica

29.09.2017.

Igor

Igrači Dinama Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Ivan Fiolić i Marko Lešković posjetili su jučer, Osnovnu školu Rugvica gdje su razveselili tristotinjak učenika koji su ih s nestrpljenjem iščekivali u sportskoj dvorani.

Igrači su dočekani uz veliki pljesak, a za početak su odgovarali na pitanja učenika na temu nogometa, života, zdravlja i Dinama. Djeca su imala zanimljiva pitanja, koliko dugo igrači već igraju nogomet, tko im je uzor, koliko je tko odigrao utakmica za Dinamo, koliko su naporna gostovanja, gdje su igrači najdalje putovali... bilo je zanimljivih odgovora, smijeha, veselja, pa čak i suza jedne velike navijačice Dinama, a na kraju druženja svaki se razred škole fotografirao s nogometnim zvijezdama.

Organizirana je i nagradna tombola, a igrači su svim učenicima podijelili suvenire Dinama. 

-Drago nam je što smo dolaskom razveselili djecu u Rugvici. Uvijek nam je zanimljivo gostovati u školama, djeca imaju puno zanimljiva pitanja, svi su uzbuđeni i sretni, uvijek se dobro zabavimo i nama je stvarno jako drago što svojim dolaskom, autogramom ili fotografijom možemo usrećiti malene navijače. Sigurno da ovakvih događanja treba biti što više. Bilo je odlično, uživali smo i zahvaljujemo ravnatelju i djeci na sjajnoj atmosferi koju su nam priredili- ispričao je Marko Lešković. (izvor: GNK Dinamo)