°C 6

Damir Biškup okupio nogometaše Udarnika

18.07.2017.

Igor

Na Sportsko rekreacijskom centru Kurilovec ponovno je živo. Seniorska momčad Udarnika koja je izborila ulazak u 3. HNL jučer se po prvi puta okupila u novoj sezoni čime su i službeno započele pripreme. I dok su igrači još uvijek pristizali, Jura Odrčić novom donacijom lopti i ovoga je puta sve ugodno iznenadio. 

Uvodno slovo prije treninga dali su predsjednik Filip Gabelica, sportski direktor Darko Janječić i trener Damir Biškup koji je igrače i upoznao s planom priprema. Poštede neće biti ni za koga te se od prvog treninga krenulo s ozbiljnim i mukotrpnim radom.

-Nemojte nas razočarati, mi smo vas pomno birali i vjerujem kako nismo pogriješili. Želimo li biti u gornjem dijelu poretka moramo se dobro pripremiti zbog čega nas očekuje puno posla- rekao je trener Damir Biškup koji se odmah potom bacio na rad s okupljenim igračima.

U odnosu na prošlu godinu u Kurilovcu više nema Tihomira Feljana, Mateja, Skrbina, Josipa Grdenića, Karla Stojića, Tonija Maričevića, Hrvoja Šimića, Gorana Petkovića i Damira Milanovića. Zamjene za njih pronađene su u Mislavu Čunčiću (Zagorec), Jurici Kovačiću (Maksimir), Ivanu Čoliću (Lučko), Petru Klenoviću (Kustošija), Arminu Abaziju (BŠK Zmaj), Marijanu Grdeniću (Lukavec) i Marinu Krišti (Troglav Livno), a treneru Biškupu pokušat će se nametnuti i Ivan Landeka i Vjekoslav Lučić. Uz njih u kadru momčadi su i dalje Domagoj Kranjčec, Ivan Sučić, Josip Zlodi, Branimir Ramljak, Nikola Brajko, Ante Džaja, Stjepan Pralas, Josip Mihanović, Mijo Šarić, Dražen Ladović, Matej Kelava, Kristijan Brčić, Filip Gršić i Petar Krasnić.

Kroz šestotjedni pripremni period u planu je i odigravanje sedam pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu u srijedu, 26. srpnja protiv HNK Gorice II, nakon čega slijede utakmice protiv Dinama II (29.srpnja), Samobora (2. kolovoza), Španskog (5. kolovoza), Međimurja (9. kolovoza), Sesveta (12. kolovoza) te Brezovice (18. kolovoza).