°C 17

[VIDEO] Nova dalekometna 'bomba' Šrolera, zabio dva 'komada' i lideru

11.03.2022.

Damir Žbulj

Mladi velikogorički nogometaš Martin Šroler nastavlja oduševljavati svojim igrama i golovima u slovenskom prvoligašu Aluminiju, nakon što je ove zime napustio redove Gorice, nezadovoljan minutažom i tretmanom kod sada bivšeg trenera Rendulića.

Dva pogotka zabio je u svom debiju, prije dva tjedna na gostovanju u Celju, a dvostruki strijelac bio je i u 3:3 remiju s tamošnjim velikanom Mariborom, trenutnim liderom slovenskog prvenstva.

Gosti su u otvaranju dvoboja došli do dva pogotka prednosti, ali je Šroler prvo u 32. minuti smanjio zaostatak, a onda početkom nastavka spektakularnom 'bombom ' iz slobodnog udarca s 30-ak metara i izjednačio rezultat. Za potpuni preokret pobrinuo se Dino Špehar, ali je Maribor u sudačkoj nadoknadi spasio bod.



Aluminij je i dalje posljednji na ljestvici, ali s ovakvom igrom i raspoloženim Šrolerom ima se pravo nadati ostanku u prvoligaškom društvu.

U idućem kolu Martin i njegovi suigrači gostuju kod Tabora u Sežani, u velikom derbiju začelja protiv izravnom konkurenta u borbi za opstanak.