°C 6

[VIDEO] Atraktivan gol Mitrovića za U-20 hrvatsku reprezentaciju

27.03.2021.

Damir Žbulj

Uz Kristijana Lovrića, koji je prvi puta pozvan u krug seniorske reprezentacije te Krešimira Krizmanića, Darija Špikića i Hrvoja Babace, koji brane boje Hrvatske na U-21 Europskom prvenstvu, nastup za našu U-20 nacionalnu izabranu vrstu upisao je ofenzivac turopoljskog prvoligaša Josip Mitrović, bivši igrač zaprešićkog Intera, koji je u 4:1 prijateljsku pobjedu nad Turskom u Kranjčevićevoj ulici ugradio i pogodak.

Mitrović je mrežu suparnika načeo već u sedmoj minuti, a u listu strijelaca upisali su se još i Bulat i dvostruki strijelac Marin.

Pod vodstvom izbornika Ognjena Vukojevića igrali su Pandur (73' Josipović), Benić (68' Ševelj), Dolček (58' Kuprešak), Šutalo (73' Durdov), Oroz (73' Galešić), Radić (73' Škaričić), Mitrović (73' Brnić), Palaversa (58' Hanuljak), Ljubičić (58' Baturina), Marin (68' Julardžija), Bulat (68' Čuić). Izbornik: O. Vukojević.

Ostatak ekipe Gorice vratio se treninzima poslije nedjeljne utakmice s Dinamom i tri dana odmora, osim Doke, Juniora, mladih Gajića i Cahanija, koji su također na okupljanjima sa svojim reprezentacijama.

Od ponedjeljka kreću pripreme za idući prvenstveni izazov, gostovanje Rijeke u Velikoj Gorici, u subotu 4. travnja od 20 sati.

(Foto: HNK Gorica)