°C 17

U Mraclinu tradicionalno kreće MNL Turopolja i Posavine

12.06.2023.

Damir Žbulj

Kraj niželigaške sezone u našem kraju ne znači i kraj za nogometna uzbuđenja. Već ovog vikenda u Mraclinu kreće Malonogometna liga Turopolja i Posavine, a u subotu, 17. lipnja, igrat će u se i osmo izdanje Memorijalnog turnira 'Blaž, Žina i Gale'!

U NK Mraclin su ponosni na organizaciju još jednog Memorijala, ali i na tradicionalno domaćinstvo otvaranja Turopoljsko-posavske lige, a sve u sklopu bogatog programa 18. Dana svetog Vida!

"Sva mjesta na Memorijalu su popunjena pa pozivamo sve gledatelje da uživaju u subotu u Mraclinu, uz nogomet, zabavu, hranu i piće," javio nam je predsjednik Mraclina Goran Vukašinec.

Na Grabi će sve početi u 15.30 sati okršajem domaćina Mraclina i Vukovine, a slijede utakmice Novo Čiče - Drnek (16.10 sati), Lazina Čička - Gornje Podotočje (16.50 sati), Ribnica - Donje Podotočje (17.30 sati), Okuje - Turopolje (18.10 sati), Kuče - Jagodno (18.50 sati), dok će posljednji dvoboj igrati Čička Poljana i Rakitovec, od 19.30 sati.

Ove sezone ne igraju Bukevje i Veleševec, a vratila se ekipa Donjeg Podotočja.

Kučani brane naslov, a tituli se nadaju u Gornjem Podotočju, Vukovini, Novom Čiču, Turopolju...

Već u nedjelju se igra drugo kolo, domaćin je Lazina, koja u prvom susretu dana igra s Drnkom, slijede okršaji Jagodnog i Čičke Poljane, Turopolja i Kuča, Mraclina i Okuja, Gornjeg Podotočja i Vukovine, Donjeg Podotočja i Rakitovca te Ribnice i Novog Čiča.

 

Na betonskom igralištu u Mraclinu osmi Memorijal Blaž, Žina i Gale kreće od 17 sati, predviđene su nagrade za najbolje tri momčadi te najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira, a sve će začiniti velika zabava i svirka Grupe Sjaj od 20 sati!