°C 6

Suk uspješno operiran, Lovrić odradio prvi trening s Vatrenima, Dvornekoviću je već 'puna kapa' poraza od Dinama

22.03.2021.

Damir Žbulj

Šokantna je bila ozljeda Joeyja Suka na Maksimiru poslije duela s donedavnim suigračem Marijanom Čabrajom. Izvukao je Nizozemac 'deblji kraj', polomio je potkoljenicu na dva mjesta i hitno je za vrijeme utakmice prevezen u KBC Zagreb, gdje je u ponedjeljak i uspješno operiran.

"Zahvaljujemo liječnicima i medicinskom osoblju u Kliničkoj bolnici Zagreb na izuzetnom tretmanu našeg igrača, a posebno dr. Tomislavu Sečanu na brzom prijemu i doc.dr.sc. Ivanu Dobriću koji je uspješno izveo današnju operaciju," poruka je iz kluba.

"Nije bilo ugodno i na prvi kontakt se čulo. Bilo je jako grdo. Želimo mu što brži oporavak, a u idućim utakmicama ćemo dodatno 'gristi' i za njega," osvrnuo se na neugodnu ozljedu suigrača i Matija Dvorneković.

No, dobar je bio ovo ponedjeljak za turopoljskog prvoligaša, jer su Krešimir Krizmanić, Dario Špikić i Hrvoje Babec otišli put Slovenije na U-21 Europsko prvenstvo, dok je Kristijan Lovrić odradio svoj prvi trening s Vatrenima...

 

U društvu Luke Modrića, Marcela Brozovića, Ante Budimira i ostalih nogometnih junaka naše reprezentacije.

 

Na novi poraz od Dinama osvrnuo se Matija Dvorneković, ali s puno optimizma i želje za uspješnim finišom ove fantastične sezone!

"Čestitam igračima Dinama, nije niti njima bilo lako nakon onakve pobjede u četvrtak nad Tottenhamom odigrati jednu ovakvu utakmicu. Pokazuje to samo kakva su momčad, puni kvalitete."

"Rekao sam dečkima da mi je već 'puna kapa' da smo svima simpatični i protiv njih dobri, a nikako da uzmemo bodove. Iskreno se nadam da će nas krenuti i protiv Dinama. Vjerujem da će nam se i ove stativa u sudačkoj nadoknadi već uskoro negdje vratiti," naglasio je Ninja.

"Dobro će nam doći odmor, nakon svega što se događalo, malo provesti vrijeme s obitelji. Nakon toga moramo nastaviti još jače nego prije i niti u jednom trenutku ne smijemo pomisliti da smo već nešto napravili. Nismo niti blizu kraju sezone, ima još deset kola, imamo i polufinale Kupa i trebamo još jače stisnuti do kraja," poručio je jasno najiskusniji igrač Gorice.