°C 8

Otvaranje sezone u petak u Varaždinu, počinje prodaja godišnjih ulaznica

11.08.2020.

Damir Žbulj

Nogometaši Gorice novu prvenstvenu sezonu otvaraju u petak 14. kolovoza na gostovanju kod Varaždina, a početak je zakazan za 20 sati.

I u drugom kolu će Goričani putovati na utakmicu, u Koprivnicu na okršaj protiv Slaven Belupa, koja je na rasporedu u subotu 22. kolovoza od 17.55 sati.

Prva utakmica na Gradskom stadionu bit će krajem kolovoza protiv Šibenika, povratnika u prvoligaško društvo.

Iz HNK Gorica javili su kako će prodaja godišnjih ulaznica za domaće susrete krenuti u srijedu 12. kolovoza, preko ulaznice.hr internetske stranice.

Cijena za 'elitne' sektore A1 i B1 je 600 kuna, dok je za sektore A2 i A3 te B2 i B3 200 kuna.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog nogometnog kupa u sezoni 2020/21, koje se igraju na velikogoričkom stadionu.

"Zbog trenutne epidemiološke situacije još nije određen datum preuzimanja kartica za godišnje ulaznice. Sve informacije o preuzimanju godišnjih ulaznica dobit ćete na e-mail kojim ste se registrirali prilikom kupovine."

Nedavna završnica prošle sezone je zbog koronavirusa ipak odigrana bez prisustva navijača, a prema posljednjoj odluci IO HNS-a i u novoj sezoni će se do daljnjega igrati bez publike. Poprilično je teško procijeniti kako će se razvijati aktualna pandemijska situacija, hoće li se odluka mijenjati  i hoće li gledatelji u jesenskom dijelu sezone uopće biti na tribinama.