°C 16

Odgođena i utakmica protiv Slaven Belupa, Gorica u subotu ima prijateljski okršaj s Interom

05.11.2020.

Damir Žbulj

Nažalost, nogometaši Gorice neće dočekati svoj povratak prvoligaškim utakmicama poslije pauze zbog koronavirusa i samoizolacije u nedjelju na Gradskom stadionu protiv Slaven Belupa...

COVID-19 ušao je i u redove koprivničkog prvoligaša, pozitivni su klupski fizioterapeuti, a nekoliko igrača ima simptome i obavit će nova testiranja.

Lokalna epidemiološka služba odredila je samoizolaciju za cijelu seniorsku momčad Farmaceuta, koja će trajati do 12. studenog.

Goričani su posljednji dvoboj odigrali 17. listopada na Maksimiru, a prva iduća službena utakmica trebala bi biti 22. studenog u Šibeniku, nakon reprezentativne pauze.

Već ranije su odgođeni okršaji s Rijekom i Varaždinom, a prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja utakmice se moraju odigrati u prvom sljedećem slobodnom terminu.

Ipak, Dambrauskasova momčad neće ovaj vikend biti bez utakmice, jer u subotu od 11 sati u goste na prijateljski ogled dolazi zaprešićki Inter, trenutno drugoligaš, gdje je na posudbi mladi član Gorice Martin Šroler.

(Foto: HNK Gorica)