°C 8

Noć borilačkih sportova ipak već u lipnju, ali na novoj lokaciji

10.06.2020.

Damir Žbulj

Odlične vijesti stigle su za sve velikogoričke klubove borilačkih sportova, koji će ipak u lipnju imati prilike demonstrirati svoje vještine. Osmo izdanje Noći borilačkih sportova prvotno je trebalo biti održana 31. svibnja, no, zbog pandemije koronavirusa je očekivano bilo odgođeno za neka bolja vremena.

Organizatori su se nadali kako će druženje biti moguće u rujnu, ali su povoljna epidemiološko situacija te dozvola održavanja sportskih priredbi i okupljanja gledatelja omogućili da naše najbolje sportašice i sportaše, članove 

Karate kluba Velika Gorica, Judo kluba Pinky, Boksačkog kluba Velika Gorica, Taekwondo kluba Velika Gorica, Karate kluba Centar, Judo kluba Kokica, Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji, Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991, gledamo već u lipnju.

U ovim klubovima trenira preko 800 naših mladih sugrađanki i sugrađana, a svi oni u kontinuitetu postižu sjajne rezultate i osvajaju medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima promovirajući i Veliku Goricu te apsolutno zaslužuju jednu ovakvu priredbu.

Novi termin je 26. lipnja u petak, a ove godine održat će se na novoj lokaciji. Park dr. Franje Tuđmana će zamijeniti Trg Stjepana Radića. Program počinje u 20 sati, a detalji će biti poznati idući tjedan.

"Iako je pandemija koronavirusa ozbiljno zaprijetila, Noć borilačkih sportova ipak će se održati i ove godine. Tradicionalna je to sportska manifestacija na kojoj se kroz borbe i demonstracije u ringu predstavljaju velikogorički borilački klubovi. Datum je 26. lipnja, program počinje u 20 sati na Trgu Stjepana Radića," rekao je predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

Noć borilačkih sportova svake godine izazove veliki interes Velikogoričanki i Velikogoričana i sigurni smo kako će tako biti i ove godine.