°C 12

Neven Rešetar osvojio pikado turnir Chill VG

08.03.2022.

Damir Žbulj

U Velikoj Gorici održan je zanimljiv turnir u elektroničkom pikadu u organizaciji pikado kluba Chill VG, u istoimenom caffe baru.

Nastupilo je 50 igračica i igrača iz cijele regije, a bilo je gostiju iz Slovenije, Zagreba, Siska, Karlovca, ali i iz Šiljakovine...

Najviše je pokazao Neven Rešetar, koji je bio najspremniji i najkoncentriraniji te je u konačnici i osvojio ovaj turnir.

"Drugo mjesto zauzeo je Domagoj Talan, dok je pehar za treće mjesto otišao u ruke Kristiana Horvačića 'z Šilakovine'," rekao nam je predsjednik pikado kluba Chill Ivano Kruša pa dodao:

"Uz odličnu gastro ponudu fešta je potrajala dugo u noć!"

Kruša je najavio i idući turnir, koji će e održati u nedjelju 13. ožujka u Društvenom domu Šiljakovina, u ulici Ivana Šabana 2c.

Početak je zakazan za 15 sati, za pojedinačni dio turnira kotizacija je 50 kuna, za parove je 100 kuna, a za prva tri mjesta predviđene su novčane nagrade i medalje.

"Igrat će se na šest aparata, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +385 91 728 0369 (Tona). Posebno priznanje i medalju dobit će i najbolje plasirana dama. Pozivam sve zainteresirane da nam se priključe, slobodno navratite i dobro se zabavite," poručio je Kruša.