°C 8

Dva puta po 2:2: Kurilovčani protiv HAŠK-a i Kustošije ispustili dva gola prednosti

03.08.2020.

Damir Žbulj

Dvostruki program imali su proteklog vikenda nogometaši Kurilovca, a obje pripremne utakmice, i u subotu protiv trećeligaša HAŠK-a i u nedjelju protiv drugoligaša Kustošije, završile su bez pobjednika rezultatom 2:2, nakon što su domaći igrači na Udarniku imali dva pogotka prednosti...

Trener Vidak odlučio se za dvije različite postave, u subotu su priliku dobili Buđak, Ćosić, Ivan Čolić, Stiplošek, Šarić, Tominac, Mandura, Rakić, Martinović, Althaller i Dianežević (Marko Čolić), dok su u nedjelju odigrali Debijađi, Čurek, Grdenić, Kovačić, Rajić, Muhar, Matoš, Marinić, Hodak, Sedlaček i Tramontana (Roginić).

HAŠK-u su u prvom poluvremenu zabili Martinović i Ivan Čolić, dok su u prvom dijelu dvoboja s Kustošijom precizni bili Hodak i Sedlaček. Gosti su u oba dvoboja na kraju uspjeli izboriti remi.

Kurilovec u nedjelju 9. kolovoza kod Bistre (18 sati) igra dvoboj trećeg kola županijskog Kupa, dok je prema rasporedu za subotu 15. kolovoza predviđen okršaj četvrtfinala Kupa NS Velike Gorice kod Gradića (17.30 sati). U preostalim susretima Turopoljac iz Kuča na svom terenu dočekuje Mraclin, a Ban Jelačić u Vukovini igra protiv Poleta.

U Kupu NSZŽ već u srijedu 5. kolovoza u Lukavcu se sprema pravi spektakl, u goste im stiže prvoligaš Gorica, dok će se u četvrtfinalu sastati još i NK Strmec (Bedenica) i NK Vrbovec te NK Sava (Strmec) i Dugo Selo.