°C 10

Bronca zlatnog sjaja za mlade dugoselske rukometašice: Ema Novosel i Katja Vuković u najboljoj sedmorki

10.05.2021.

Damir Žbulj

Mlade rukometašice Dugog Sela ostvarile su fantastičan rezultat na kadetskoj završnici prvenstva Hrvatske u Poreču, gdje su osvojile treće mjesto i brončanu medalju.

U skupini su prvo bile bolje od vršnjakinja Ivanića pa su poražene od budućih prvakinja iz Podravke Vegete, dok su svladale Dalmatinku, Makarsku i Brod.

U polufinalu je bolja bila ekipa Sesveta Agroproteinke, no, u dvoboju za treće mjesto mlade dugoselske rukometašice uvjerljivo pobjeđuju Split 2010 (22:12) i tako na najljepši mogući način završavaju natjecanje u ovoj turbulentnoj sezoni, broncom zlatnog sjaja.

U najbolju sedmorku završnice izabrane su Ema Novosel (vratarka) i Katja Vuković (lijevo krilo).

Katja je zaslužila i titulu za najbolju strijelkinju a U16 prvenstva, jer je u deset utakmica regularnog dijela sezone postigla čak 91 pogodak.

Pod vodstvom Nenada i Tanje Plašić u Poreču su nastupile Ema Novosel, Ema Bićanić, Maja Grgošević, Katja Vuković, Gabriela Vladić, Lara Golub, Petra Vujić, Patricia Gočev, Nina Vurnek, Iva Žerdin, Ema Vražić, Laura Dunđer, Ivona Milašinčić, Matea Bulić, Leonarda Pavlić i Mare Milić.

 

 

 

Galerija slika

Bronca zlatnog sjaja za mlade dugoselske rukometašice: Ema Novosel i Katja Vuković u najboljoj sedmorki Bronca zlatnog sjaja za mlade dugoselske rukometašice: Ema Novosel i Katja Vuković u najboljoj sedmorki Bronca zlatnog sjaja za mlade dugoselske rukometašice: Ema Novosel i Katja Vuković u najboljoj sedmorki